ГоловнаСуспільствоПодії

Чоловік, який втік з лікарні, намагаючись накласти на себе руки, поранив ножем поліцейського

Чоловік проходив лікування від алкогольної залежності.

Чоловік, який втік з лікарні, намагаючись накласти на себе руки, поранив ножем поліцейського
Фото: rus.delfi.ee

У Львівській області інспектор групи реагування патрульної поліції отримав ножове поранення під час спроби зупинити самогубство. Про це повідомляється на сайті поліції області.

Інцидент стався близько 22:00 в п'ятницю, 2 серпня, в одному з сіл поблизу Львова.

"Надійшло повідомлення про те, що в будинок 79-річної мешканки села Рудки проник невідомий. На місце події виїхала група реагування патрульної поліції, що виявила в будинку пенсіонерки чоловіка, який тримав у руках два ножі і поводив себе неадекватно, що становило загрозу власниці житла", - йдеться в повідомленні.

На вимоги поліцейських віддати ножі, які, як з'ясувалося згодом він взяв у будинку жінки, і вийти з приміщення - чоловік не реагував, почав погрожувати співробітникам поліції і несподівано поранив себе в живіт.

Правоохоронці намагалися зупинити чоловіка, в результаті чого ножове поранення отримав 31-річний інспектор групи реагування.

Правопорушником виявився 36-річний житель Самбірського району, який проходить курс лікування від алкогольної залежності в одній з медичних установ області. Напередодні чоловік самостійно покинув лікарню.

Постраждалого співробітника поліції і зловмисника госпіталізували.

За фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 162 (порушення недоторканності житла), ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що суд заарештував 7 осіб за підозрою в побитті поліцейського в Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram