ГоловнаСуспільствоПодії

У Запоріжжі у дворі власного будинку вбито кримінального авторитета "Петрика"

Момент нападу потрапив на камери відеоспостереження.

У Запоріжжі у дворі власного будинку вбито кримінального авторитета "Петрика"
Фото: Скриншот видео

У четвер, 1 серпня, в Запоріжжі у дворі власного будинку вбили кримінального авторитета Володимира Петрова на прізвисько "Петрик".

Про це повідомляє місцевий сайт "061.ua".

Петров мешкав у приватному секторі (селище Второмайське). За однією з версій, загиблого зарізали, за іншою - застрелили з карабіна.

Сайт "Актуально" опублікував відео з камер відеоспостереження. На ньому видно, як "Петрик" впустив у двір трьох чоловіків.

Через деякий час двоє з них його відлупцювали, а потім пішли. Видно, що обидва чоловіки забруднені кров'ю.

Поліція встановлює обставини, відкрито справу за статтею "умисне вбивство", повідомляють на сайті поліції області.

"1 серпня близько 14:00 надійшло повідомлення від медичних працівників про те, що у дворі приватного будинку по вулиці Закарпатській у місті Запоріжжі виявлено труп господаря, чоловіка 1961 року народження, з численними ножовими пораненнями. На місці події слідчо-оперативною групою було проведено огляд та зібрані речові докази. Встановлюються всі обставини події, проводяться першочергові слідчі дії", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у квітні поліція Київської області затримала трьох людей, які готували вбивство на замовлення львівського кримінального авторитета як помсту за замовний замах на бізнесмена. Повідомляли, що могло йтися про Володимира Дідуха на прізвисько "Морда". Його вбивство могло стати помстою за невдалий замах на бізнесмена Богдана Копитка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram