ГоловнаСуспільствоПодії

​У Запорізькій області затримали останнього причетного до побиття поліцейських у червні

Голова Нацполіції пообіцяв міняти неефективних керівників.

​У Запорізькій області затримали останнього причетного до побиття поліцейських у червні
Архивное фото

У Запорізькій області затримали чоловіка, причетного до нападу на поліцейських у Василівці в червні.

Про це повідомив у фейсбуці голова Нацполіції Сергій Князєв.

"Про точки перетину. Неефективний керівник - безкарним залишається злочинець. 16 червня в Запорізькій області невідомі напали на дільничного та слідчого відділу поліції міста Василівка, які поверталися додому пізно ввечері. Заволоділи їхніми речами. Кілька правопорушників було затримано того самого дня. Але організаторам вдалося сховатися", - нагадав він.

Князєв зазначив, що після інциденту був відсторонений, а потім знятий із посади керівник цього відділу поліції, а також ряд керівників ГУНП Запорізької області.

"Сьогодні поставлено першу крапку в цій справі. Останній правопорушник, котрий переховувався, був затриманий. Ми захищаємо і будемо захищати поліцейських, які чесно несуть службу. А неефективних керівників продовжимо міняти", - додав голова Нацполіції. 

Нагадаємо, 19 червня в місті Василівка жорстоко побили двох поліцейських - 26-річного старшого дільничного офіцера та 27-річного старшого слідчого, які поверталися додому зі служби і зробили зауваження хлопцеві, який пив пиво біля місцевого магазину і кинув на землю пляшку. Після зауваження молодий чоловік почав поводитися агресивно, а через кілька хвилин на місце приїхала група осіб і напала на поліцейських. У них відібрали службові посвідчення, гроші та документи.

В обох постраждалих - тяжкі травми мозку, переломи кісток черепа та обличчя, травми очей і внутрішніх органів.

Оперативники встановили головних учасників нападу. Ними виявилися двоє рідних братів - місцеві мешканці 1994 і 2003 років народження. Молодшого затримали й доправили в ізолятор тимчасового утримання, а старшого оголосили в розшук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram