ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві грабіжник проковтнув вкрадений ланцюжок

Прикрасу виявили на рентген-знімку.

У Києві грабіжник проковтнув вкрадений ланцюжок
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Столичні жителі затримали чоловіка, який відібрав у 73-річної перехожої гаманець, зірвав з її шиї ланцюжок і проковтнув його. Про це повідомляє пресцентр поліції Києва.

На місце події викликали поліцію, яка встановила, що зловмисник - 26-річний житель Луганської області, раніше судимий за крадіжки. Під час поверхневого огляду в чоловіка знайшли гаманець потерпілої. Згодом він зізнався поліцейським, що зірваний ланцюжок проковтнув. Під час медогляду на рентген-знімку затриманого лікарі виявили прикрасу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Фігурантові оголосили про підозру. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Нагадаємо, цього місяця слідчий київської поліції вкрав у свого колеги долари, що були речовими доказами. На викрадені гроші він купив сучасні ґаджети і телевізор. Ці товари, а також залишок викрадених грошей знайшли в чоловіка за місцем проживання.

29-річного слідчого затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Справу стосовно нього передано в Держбюро розслідувань.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram