ГоловнаСуспільствоПодії

На КПВВ «Мар'їнка» зупинили чоловіка з підробленими документами на двох дітей

Бланк доручення на дітей значиться як втрачений.

На КПВВ «Мар'їнка» зупинили чоловіка з підробленими документами на двох дітей
Фото: dpsu.gov.ua

Громадянин України з двома дітьми намагався перетнути контрольний пункт в'їзду-виїзду «Мар'їнка» в Донецькій області без оформлення належних документів. Про це повідомляє пресцентр Державної прикордонної служби.

Військовослужбовці з'ясували, що батько двох неповнолітніх дітей 2005 та 2014 років народження надав бланк доручення, який значиться як втрачений.

На цей момент у Нацполіцію направлено повідомлення для внесення в єдиний реєстр досудових розслідувань відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 КК України (підробка документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

Громадянина разом з дітьми було передано співробітникам поліції для проведення подальших слідчих дій.

Нагадаємо, в травні на контрольно-пропускному пункті в'їзду-виїзду "Мар'їнка" прикордонники затримали чоловіка, який намагався вивезти з окупованого Донецька готівку в еквіваленті 5 млн гривень..

У спеціально обладнаних схованках автомобіля - під обшивкою сидінь і панеллю приладів - прикордонники виявили 3 мільйони 400 тис. гривень, понад 50 тис. доларів США і близько 1 тис. євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram