ГоловнаСуспільствоПодії

Прикордонники на Закарпатті зі стріляниною затримали контрабандиста

Другий зловмисник утік, незважаючи на пробиті шини автомобіля.

Співробітники Держприкордонслужби в Закарпатській області затримали контрабандистів, які незаконно перевозили в Угорщину велику партію цигарок. Про це повідомила пресслужба ДПСУ

Під час патрулювання правоохоронці помітили поблизу кордону мікроавтобус і позашляховик, біля яких було багато згортків у чорному поліетилені.

Водії автомобілів спробували втекти, тому прикордонники зробили кілька пострілів по колесах автомобілів. Водій позашляховика продовжив рух і, незважаючи на пошкодження колеса, зумів утекти. Зараз правоохоронці встановлюють його місце перебування.

Друге авто і водія прикордонники затримали. На чоловіка складено протокол про адміністративні правопорушення за ст. 185-10 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону) і ст. 204-1 (Незаконний перетин чи спроба незаконного перетину державного кордону України) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

На місці події виявлено 104 ящики тютюнових виробів, які контрабандисти планували переправити в Угорщину, контрабанду передали співробітникам фіскальної служби.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram