ГоловнаСуспільствоЖиття

Заступник начальника одеської поліції сам здався САП, - ЗМІ

Костянтина Гейка відразу ж затримали, завтра суд обере йому запобіжний захід.

Заступник начальника одеської поліції сам здався САП, - ЗМІ
Задержание Константина Гейко
Фото: facebook.com/nabu.gov.ua

Колишній перший заступник начальника поліції Головного управління Національної поліції Одеської області Костянтин Гейко сам прийшов і здався у Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру. Про це повідомило агентство "Українські новини" з посиланням на власне джерело в правоохоронних органах.

"Він сам прийшов у САП. У НАБУ не пішов, а пішов в антикорупційну прокуратуру", - сказав співрозмовник агентства.

У прокуратурі Гейка відразу затримали і вручили йому підозру, від свідчень він відмовився.

Прокуратура проситиме суд взяти його під варту із встановленням застави 20 млн гривень, суд щодо обрання запобіжного заходу відбудеться у середу, 13 липня.

Нагадаємо, раніше Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила про підозру в корупції колишньому начальнику управління Національної поліції в Одеській області Дмитру Головіну. Солом'янський районний суд Києва обрав Головіну запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Гейко проходить у одній кримінальній справі разом зі своїм колишнім шефом Дмитром Головіним. Обох підозрюють у заволодінні великою партією тютюнових виробів, вилучених з незаконного обігу.

Слідство вважає, що в 2017 році вони заволоділи сімома контейнерами контрафактних сигарет, що мали статус речових доказів у кримінальному провадженні. Після цього продукцію пустили на продаж.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram