ГоловнаСуспільствоЖиття

Убивця дніпровських патрульних Пугачов подав апеляцію на довічний вирок

На прохання захисту слухання справи перенесли на середину вересня.

Убивця дніпровських патрульних Пугачов подав апеляцію на довічний вирок
Александр Пугачев, застреливший двух патрульных в Днепре
Фото: скриншот видео

Засуджений до довічного позбавлення волі за жорстоке вбивство патрульних у Дніпрі Олександр Пугачов оскаржує вирок суду присяжних Кіровського районного суду Дніпра. Про це повідомляє пресслужба Дніпровського апеляційного суду, де почався розгляд апеляційної скарги Пугачова.

"Сьогодні в Дніпровському апеляційному суді почали розгляд кримінального провадження за апеляційною скаргою Пугачова і його захисника на вирок суду присяжних Кіровського районного суду м. Дніпра від 8 квітня", - сказано в повідомленні.

Під час судового засідання колегія суддів розглянула заяву обвинуваченого про перенесення слухання справи й оголосила перерву до 17 вересня.

Нагадаємо, убивство сталося 25 вересня 2016 року поблизу автовокзалу в Дніпрі. Водій зупиненого за порушення правил дорожнього руху автомобіля застрелив двох поліцейських і зник з місця події. Патрульний Артем Кутушев загинув на місці, пізніше в лікарні померла поранена злочинцем патрульна Ольга Макаренко.

Сам злочинець, отримавши поранення в живіт від патрульного, прийшов до лікарні імені Мечникова, де його того самого дня і затримали. До моменту зупинки патрульними Пугачов уже два роки перебував у розшуку за скоєння тяжких злочинів.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram