ГоловнаСуспільствоПодії

Суд заарештував 7 осіб за підозрою в побитті поліцейського в Києві

У Києві заарештували сімох осіб за підозрою в побитті поліцейського.

Суд заарештував 7 осіб за підозрою в побитті поліцейського в Києві
Фото: 112

Суд заарештував 7 підозрюваних за посягання на життя поліцейського і розбійний напад, без права внесення застави. Про це повідомляють у пресслужбі Нацполіції Києва.

Інцидент трапився в ніч з 24 на 25 липня в Оболонському районі столиці. Співробітник відділу кримінальної поліції став свідком конфлікту між групою осіб і намагався розборонити агресивних молодих людей, зробивши їм зауваження.

Однак замість того, щоб заспокоїтися, фігуранти напали на поліцейського.

Оперативник застосував травматичний пістолет, вистріливши в повітря. Хтось із натовпу вдарив потерпілого пляшкою по голові, від чого той знепритомнів. Підозрювані, користуючись безпорадним станом поліцейського, забрали його речі та втекли.

Слідство встановило особи нападників і повідомило про підозру сімом учасникам конфлікту за ч. 1 ст. 187 (розбій) та ч. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу) Кримінального кодексу.

Правоохоронці проводять необхідні заходи для встановлення інших учасників бійки. Потерпілий поліцейський зараз перебуває на лікуванні.

коментар постраждалого

Нагадаємо, в травні 2018 року в Оболонському районі Києва поліцейського побили битою за зауваження з приводу порушення правил дорожнього руху. Після цього зловмисник наздогнав поліцейського, який поїхав по проспекту Бандери, перекривши йому рух.

Коли потерпілий вийшов з машини, водій і двоє пасажирів почали кричати на нього, використовуючи нецензурну лексику, після чого водій витягнув з салону бейсбольну биту і вдарив поліцейського по голові. Чоловіка госпіталізували з відкритою черепно-мозковою травмою.

18-річного зловмисника затримали того ж дня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram