ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області чоловік на саморобному тракторі влаштував гонки з патрульними

На порушника склали чотири адмінпротоколи.

У селі Соснова Переяслав-Хмельницького району Київської області 49-річний нетверезий водій на саморобному тракторі з причепом тікав від патрульних.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Київської області.

Фото: facebook.com/kyivregionpatrolpolice

"На вулиці Перемоги патрульні виявили водія трактора, який порушував правила дорожнього руху. Інспектори подали знак про зупинку, однак він проігнорував і продовжував рух. Патрульні почали наздоганяти правопорушника і продовжували подавати вимогу про зупинку за допомогою світлозвукової сигналізації і гучномовця. Згодом правопорушник зупинився тільки у дворі будинку і на додачу виявився з ознаками сильного алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні.

Порушником виявився місцевий житель, який чинив опір, нецензурно лаявся, а також намагався втекти, в результаті чого інспектори застосували наручники. Пройти огляд чоловік також відмовився.

Фото: facebook.com/kyivregionpatrolpolice

Стосовно водія патрульні склали низку адміністративних матеріалів, зокрема: за ст. 126 (керування без відповідних документів) КпАП, ст. 130 (керування в стані сп'яніння) КпАП, ст. 122-2 (невиконання вимоги про зупинку) КпАП і ст. 185 (злісна непокора вимозі поліцейського) КпАП. Тепер чоловіка чекає суд.

Раніше повідомлялося, що в Рівненській області чоловік на саморобному тракторі злетів у канал і потонув.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram