ГоловнаСуспільствоПодії

У Маріуполі чоловік встановив гранату замість зламаного замка у квартирі

Поліція кваліфікувала його дії як замах на умисне вбивство.

У Маріуполі чоловік встановив гранату замість зламаного замка у квартирі
В Мариуполе мужчина установил гранату вместо сломанного замка в квартире
Фото: dn.npu.gov.ua

У Маріуполі стався вибух у квартирі через те, що її житель встановив на двері гранату замість зламаного замка. Про це повідомили у Нацполіції Донецької області.

Інцидент стався у суботу, 27 липня.

"У поліцію подзвонили місцеві жителі, які повідомили, що в одній з квартир багатоповерхівки в центрі міста пролунав вибух. У квартирі поліцейські виявили фрагменти вибухового пристрою. Зараз вони вилучені для експертизи", - йдеться у повідомленні.

У поліції вважають, що джерелом вибуху стала граната, яку житель квартири встановив на дверній ручці свого будинку. На час вибуху чоловіка вдома не було, його затримали через кілька годин.

Ним виявився раніше судимий місцевий житель 1986 року народження. Чоловік зізнався, що самостійно виготовив вибуховий пристрій і встановив його на двері як "альтернативу замку", адже той зламався.

В результаті інциденту ніхто не постраждав.

За фактом порушено кримінальні провадження у ч. 2 ст. 15 ч .1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) і за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Крюківщині під Києвом дівчина підірвалася на гранаті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram