ГоловнаСуспільствоЖиття

На вихідних у центрі Києва частково перекриють рух транспорту через хресну ходу

У самому центрі буде заборонено рух усіх видів транспорту.

На вихідних у центрі Києва частково перекриють рух транспорту через хресну ходу
Фото: пресс-служба президента

У Києві у вихідні дні, 27 і 28 липня, через хресну ходу ПЦУ зміниться маршрут громадського транспорту. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

У суботу, 27 липня, з ранку і до закінчення заходів на період закриття руху усіх видів транспорту на вулиці Трьохсвятительській, вулиці Хрещатик, Володимирському узвозі, вулицях Михайла Грушевського, Івана Мазепи, Лаврській буде організовано рух автобусів маршруту № 114 на ділянках:

  • від вул. Милославської до Поштової площі за постійною схемою, далі Боричів узвіз – Поштова площа – вул. Набережно-Хрещатицька – далі за постійним маршрутом;
  • від залізничного вокзалу «Центральний» – вул. С. Петлюри – б-р Т. Шевченка – вул. Леонтовича – вул. Б. Хмельницького – вул. Володимирська – Софійська пл.

Роботу автобусного маршруту № 24 буде організовано від залізничного вокзалу «Центральний» до Софійської пл., а автобусний маршрут № 62 буде організовано від Ботанічного саду до б-ру Лесі Українки (до вул. Новогоспітальної).

Також роботу автобусів маршруту № 55 буде організовано від Дарницької площі до вул. Старонаводницької за власною трасою, далі – вул. Генерала Алмазова – б-р Лесі Українки – вул. Басейна – вул. Еспланадна – вул. Рогнідинська – ст. м. «Палац Спорту» – вул. Рогнідинська – вул. Шота Руставелі – б-р Лесі Українки – вул. Генерала Алмазова – вул. Старонаводницька, далі за власним маршрутом.

Роботу тролейбусів маршруту № 38 буде організовано від ст. м. «Видубичі» до б-ру Лесі Українки (до вул. Новогоспітальної).

У неділю, 28 липня, буде закрито рух для усіх видів транспорту на вулиці Володимирській, Володимирському проїзді, вул. Софійській, вул. Алли Тарасової, вул. Малій Житомирській, Рильському пров., Михайлівському пров., вул. Михайлівській, вул. Костьольній, вул. Трьохсвятительській, вул. В. Житомирській. У зв'язку з цим рух громадського транспорту буде організовано:

  • тролейбусів маршруту № 6 – від Мінського масиву до ст. м. «Лук’янівська»;
  • тролейбусів маршруту №№ 16, 18 відповідно від вул. Академіка Туполєва та вул. Сошенка до Повітрофлотського шляхопроводу;
  • автобусів маршруту № 24 від Національного музею історії України у Другій світовій війні до Європейської площі.

Роботу автобусів маршруту № 114 буде організовано на ділянках:

  • від вул. Милославської до Європейської площі;
  • від залізничного вокзалу «Центральний» до б-ру Тараса Шевченка за власною схемою, далі вул. Велика Васильківська – ст. м. «Площа Льва Толстого» – вул. Льва Толстого – вул. Володимирська – б-р Тараса Шевченка – у зворотному напрямку за власною схемою.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram