ГоловнаСуспільствоПодії

У Хмельницькій області на колії знайшли тіло 11-річного хлопчика, який їхав потягом до Києва (оновлено)

Цієї ночі хлопчик їхав додому з відпочинку потягом "Рахів - Київ".

У Хмельницькій області на колії знайшли тіло 11-річного хлопчика, який їхав потягом до Києва (оновлено)
Фото: mtu.gov.ua

Сьогодні, 25 липня, близько шостої ранку в поліцію надійшло повідомлення, що в селі Волоське Деражнянського району Хмельницької області між залізничними коліями виявлено тіло 11-річного хлопчика. Про це повідомляє пресцентр Національної поліції Хмельницької області.

По приїзді на місце події правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 11-річний киянин, який цієї ночі поїздом "Рахів - Київ" повертався додому з відпочинку.

При цьому, згідно з розкладом "Укрзалізниці", потяг за вказаним маршрутом проїжджав Деражнянський район близько другої години ночі.

На цей момент поліцейські продовжують працювати на місці трагедії, опитують усіх можливих свідків, щоб установити обставини смерті підлітка.

Оновлення. У коментарі "Українській правді" прессекретар Нацполіції Ярослав Тракало розповів подробиці трагедії.

"Хлопчик Тимофій з групою інших дітей у супроводі вихователя повертався з відпочинку в Яремчі. Батьки його повинні були зустрічати в Києві. За попередніми даними, зовнішніх ознак насильницької смерті немає. Призначено судмедекспертизу... Опитали дітей. За їхніми словами, ніяких бійок, конфліктів або сварок не було. О 01:00 діти лягли спати. Речі загиблого залишилися у вагоні", - розповів він.

"Під час попереднього огляду вагона з'ясувалося, що був відкритий технічний вихід. Причини, чому він був відкритий, з'ясовують. Також нам повідомили, що на цій ділянці поїзд їде близько 100 км/год", - додав прессекретар Нацполіції.

Відкрито кримінальні провадження за ч. 3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту) та за ч. 2 ст. 137 (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей).

Нагадаємо, 3 березня на залізничній колії у Львові знайшли тіло 21-річного киянина. Згідно з інформацією правоохоронців, хлопець загинув вночі через наїзд потяга.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram