ГоловнаСуспільствоЖиття

У центрі Києва повністю відновили електропостачання

Усупереч повідомленням у ЗМІ, будівлі Кабміну і Ради не були вимкнені від електрики.

У центрі Києва повністю відновили електропостачання
Фото: 134.su

ДТЕК "Київські електромережі" відновив подання електроенергії споживачам Печерського району столиці після аварії. Електропостачання повністю відновлено більш ніж на 20 вулицях центральної частини Києва.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

"Енергетики повернули світло для більш як 100 установ і близько 40 житлових будинків Печерська. Знеструмлення центральної частини Києва було викликано аварією. Всупереч повідомленням в ЗМІ, будівлі Кабінету Міністрів і Верховної Ради України не були відключені", - йдеться в повідомленні.

У ДТЕК "Київські електромережі" відзначають, що аварію спровокували земельні роботи, які проводилися третіми особами на території заводу "Арсенал".

Усупереч процедурам і інструкціям, без узгодження з диспетчерами ДТЕК "Київські електромережі" співробітники заводу "Арсенал" знеструмили лінію. В результаті підстанція "Арсенальна" (також міститься на території заводу), до якої підключені споживачі Печерського району Києва, була знеструмлена.

На місці події аварійні бригади компанії приступили до ліквідації наслідків аварії. Зараз абоненти центральних вулиць столиці переведені на резервні джерела живлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram