ГоловнаСуспільствоЖиття

На Донбасі пройшли змагання кулеметників

Також бійці здали залік з тактичної медицини.

На Донбасі пройшли змагання кулеметників
Фото: facebook.com/pressjfo.news

У зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі відбулися змагання серед кулеметників, що виконують бойові завдання на лінії зіткнення.

Про це повідомив пресцентр штабу ООС в фейсбуці.

"Основна мета змагань - перевірити рівень польового вишколу бійців, вдосконалити їх теоретичні знання та практичні навички, необхідні для виконання завдань", - відзначили в штабі.

Учасники змагалися в декількох номінаціях: випробування фізичних кондицій, тактичні дії обслуговування в обороні, під час попадання в засідку, а також в наступі. Кожна номінація включала в себе окремі вправи, за результатами яких визначалися кращі розрахунки.

Фото: facebook.com/pressjfo.news

Крім того, військовослужбовці здали залік з тактичної медицини. Зокрема, потрібно було швидко накласти джгут-турнікет і евакуювати "пораненого" з поля бою.

Фото: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, тристороння контактна група в Мінську погодила безстрокове "хлібне перемир'я" на Донбасі з 21 липня. У перший день затишшя бойовики здійснили один обстріл, 22 липня режим припинення вогню дотримувався.

У вівторок, 23 липня, бойовики один раз порушили "хлібне перемир'я". Також стало відомо, що вони готуються до розгортання артилерійських систем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram