ГоловнаСуспільствоЖиття

Volvo може відкликати в Україні понад 700 автомобілів через несправність частини двигуна

Volvo відкликає близько 500 тис. машин по світу через теоретичну можливість загоряння частини двигунів.

Volvo може відкликати в Україні понад 700 автомобілів через несправність частини двигуна

Офіційний імпортер автомобілів Volvo в Україні компанія "Віннер Імпортс Україна, Лтд." повідомила, що на ряд моделей Volvo з дизельними чотирициліндровими двигунами 2014-2019 років через теоретичну можливість загоряння частини двигунів слід відкликати близько 700 машин у рамках сервісної компанії. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна. 

Зазначена кампанія пов'язана з недавніми результатами досліджень Volvo Cars, які виявили, що в дуже рідкісних випадках пластиковий впускний колектор двигуна може плавитися і деформуватися. У гіршому разі є ймовірність виникнення загоряння з локалізацією у відсіку двигуна.

Volvo Cars відкликає близько 500 тис. автомобілів по світу через теоретичну можливість загоряння частини двигунів, виявлену в ході внутрішнього дослідження. Поки що компанія не отримувала жодної скарги на такі випадки. Відкликати будуть моделі Volvo S80, S60, V70, XC70, S60CC, V60, XC60, V60CC, S90, V90, V90CC, XC90, V40, V40CC.

Потенційно на ринку України 734 автомобілі, які можуть потрапити під цю відкличну кампанію.

"Це автомобілі, які були продані в Україні з 2014 по 2019 рр. Усі власники автомобілів в Україні, які підпадають під дію кампанії, отримають direct mail-повідомлення про необхідність звернутися до дилера для коригувань (у рамках кампанії) на безкоштовній основі", - зазначили в пресслужбі.

Нагадаємо, у червні компанія Boeing виявила брак деталей передкрилків у 312 літаках моделей Boeing 737 NG і Boeing 737 MAX по всьому світу. Брак торкнувся до 148 деталей виготовлених постачальником Boeing. Дефектні елементи передкрилків були замінені на оригінальні робочі.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram