ГоловнаСуспільствоЖиття

У Львові 94-річна жінка заснула на виборчій дільниці й намагалася з'їсти бюлетень

Жінці пояснили, що вона повинна була голосувати вдома, але вона заявила, що має намір зробити це на дільниці.

У Львові 94-річна жінка заснула на виборчій дільниці й намагалася з'їсти бюлетень
Фото: EPA/UPG

На виборчій дільниці №115 у Львові 94-річна жінка, яка була занесена до списку для голосування вдома, прийшла на дільницю і заснула. Після цього вона розірвала свій бюлетень і намагалася його з'їсти.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Жінці пояснили, що вона повинна була голосувати вдома, але вона в скандальній формі заявила, що має намір зробити це на дільниці.

"Після тривалих суперечок виборча комісія за згодою присутніх на дільниці спостерігачів проголосувала і вирішила надати жінці право проголосувати на дільниці. Після видачі бюлетенів і їх заповнення жінка не захотіла вкинути бюлетені в переносну скриньку, а тільки в стаціонарні скриньки, які члени виборчої комісії були змушені захищати", - йдеться в повідомленні.

Виборча комісія повідомила про надзвичайну подію дітям 94-річної жінки. Поки родичі їхали на ділянку, вона заснула.

"Після приїзду дітей скандал продовжився і тривав сумарно майже чотири години (приблизно до 13:00). Завершальний акорд обурення 94-річної жінки виявився в тому, що вона почала рвати та їсти свої бюлетені. Врятовані залишки бюлетенів склали в окремий кульок і ідентифікують дільничною виборчою комісією як зіпсовані", - йдеться в повідомленні КВУ Львова.

Нагадаємо, в Інгульському районі Миколаєва чоловік на одній з виборчих дільниць, кидаючи в урну свій бюлетень, зняв штани й труси.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram