ГоловнаСуспільствоЖиття

Четвертому підозрюваному у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова обрали запобіжний захід

16-річного підлітка суд відправив під нічний домашній арешт.

Четвертому підозрюваному у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова обрали запобіжний захід
Фото: Макс Требухов

Четвертому підозрюваному у справі про убивство п'ятирічного Кирила Тлявова в Переяславі-Хмельницькому обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Про це йдеться в постанові Голосіївського районного суду Києва, передає Громадське.

Згідно з постановою суду, таким чином суд частково задовольнив клопотання прокурора.

Напередодні повідомлялося, що у справі про вбивство Кирила Тлявова прокуратура висунула підозру 16-річному підлітку. Фігурант справи перебував на місці події разом з поліцейськими і теж робив постріли.

Третьому підозрюваному, про якого стало відомо 17 липня, суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб.

Нагадаємо, на початку червня Голосіївський районний суд Києва заарештував двох поліцейських, підозрюваних у вбивстві Тлявова.

Прокуратура заявляє, що поліцейські 31 травня в Переяславі-Хмельницькому під час відпочинку вживали спиртні напої, а потім почали стріляти з вогнепальної зброї по металевих банках і інших предметах, які були розташовані в місці, де могли перебувати люди. Під час стрілянини одна з куль потрапила в 5-річного Кирила Тлявова, який в цей час був на дитячому майданчику біля будинку, де розважалися поліцейські. Хлопчик помер у лікарні через три дні.

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляв, що відповідальність за вбитого 5-річного Кирила Тлявова повинні понести 5 осіб. Це четверо чоловіків, які пристрілювали рушницю у дворі, і жінка, що сховала цю зброю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram