ГоловнаСуспільствоЖиття

У Дніпрі бандит, якого суд відпустив під заставу, підірвав банкомат

Чоловіка відпустили два дні тому.

Поліція Дніпра сьогодні затримала на місці злочину чоловіка, який підірвав банкомат. Як повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін, затриманого злочинця тільки два дні тому суд звільнив з-під варти під заставу.

"Суд Запорізької області два дні тому звільнив з-під варти за символічну заставу 80 тис. гривень лідера цих гадів за пограбування банку. Уже сьогодні вночі в Дніпропетровській області він зі своєю бандою шляхом підриву пограбував банкомат. Але завдяки професійним діям кримінальної поліції Дніпра вночі ми ще раз їх затримали", - написав Аброськін.

Крім Дніпра, пограбування банкоматів сьогодні вночі сталися також у Харкові та Люботині. Як повідомляє відділ комунікацій ГУ НП у Харківській області, інформація про підрив банкомата по вул. Вальтера в Харкові надійшла о 03:40, а про підрив банкомата по вул. Шевченка в Люботині - о 04:20.

Фото: hk.npu.gov.ua

"Оглянувши місце події по вулиці Вальтера в Харкові, встановлено, що всередині сейфового відсіку банкомату стався вибух невідомої речовини. В аналогічний спосіб невідомі підірвали банкомат, розташований по вулиці Шевченка в Люботині. Суму викрадених коштів встановлюють", - сказано в повідомленні.

Фото: hk.npu.gov.ua

Нагадаємо, в Запоріжжі поліція затримала підозрюваного в пограбуванні банкоматів ще в травні цього року. Тоді чоловіка взяли під варту на два місяці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram