ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція розкрила вбивство учасниці "Битви екстрасенсів" під Києвом

За даними прокуратури, жінку вбив таксист.

Поліція розкрила вбивство учасниці "Битви екстрасенсів" під Києвом

Правоохоронці розкрили жорстоке вбивство учасниці телепрограми "Битва екстрасенсів", що відбулося в 2016 році.

Про це повідомила пресслужба Києво-Святошинської прокуратури в фейсбуці.

"Нагадуємо, 7 жовтня 2016 року в заростях поблизу очисних споруд комунального підприємства «Бояркаводоканал» між населеними пунктами Боярка та Білогородка Києво-Святошинського району виявлено бездиханне тіло учасниці телепрограми «Битва екстрасенсів» з численними колотими ранами, від яких остання померла", - йдеться в повідомленні.

Відзначено, що під час слідчих дій було затримано підозрюваного - чоловіка, який підробляв таксистом і підвозив потерпілу з Києва.

"На ґрунті раптових неприязних відносин він завдав їй більш ніж 10 колотих ран у ділянку шиї, грудей і живота і залишив тіло в заростях, а сам після скоєння злочину повернувся до місця свого проживання. Під час проведеного санкціонованого судом обшуку за місцем проживання злочинця виявлено та вилучено вогнепальну зброю і можливе знаряддя скоєння злочину", - повідомили в прокуратурі.

17 липня затриманому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) і ч. 1 ст. 263 КК (незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами). Також підготовлено клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб.

Чоловікові загрожує до 15 років в'язниці.

Нагадаємо, в березні 47-річна учасниця української "Битви екстрасенсів" Симона Бородіна померла від раку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram