ГоловнаСуспільствоПодії

У Кропивницькому після бійки з патрульними помер водій

У водія, якого патрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху, були ознаки сп'яніння.

У Кропивницькому після бійки з патрульними помер водій
Фото: mvs.gov.ua

Поліція і прокуратура розслідують смерть громадянина після затримання його патрульними в Кропивницькому.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Кіровоградської області.

"У вівторок, 17 липня, близько 22:30 на вулиці Садовій за порушення правил дорожнього руху наряд патрульної поліції зупинив автомобіль ВАЗ, у водія якого були ознаки сп'яніння і не було при собі документів на право керування транспортним засобом. На місці події громадянин відмовлявся виконувати законні вимоги поліцейських і намагався вчинити бійку з ними", - йдеться в повідомленні.

Далі чоловік покликав на місце події своїх знайомих, які також влаштували бійку з патрульними. Проти вказаних осіб і водія поліцейські застосували спецзасоби.

Після затримання патрульні помітили, що водій автомобіля ВАЗ непритомніє. Поліцейські відразу почали надавати домедичну допомогу і викликали на місце "швидку допомогу". Після приїзду швидкої та надання першої невідкладної допомоги лікарі констатували смерть чоловіка.

Під час попереднього огляду тіла судово-медичний експерт не виявив видимих тілесних ушкоджень, які могли б стати причиною смерті.

За словами начальника управління патрульної поліції Кіровоградської області Антона Цюцюри, проведено розтин тіла померлого і причинно-наслідкового зв'язку між діями патрульних і смертю водія не встановлено.

Нагадаємо, в червні у Вінниці після 12-денного перебування в комі помер член команди "Громадянська позиція" Олександр Комарницький, якого побив поліцейський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram