ГоловнаСуспільствоПодії

Суд Ізраїлю засудив українку до 17 років в'язниці за вбивство дівчинки в дитсадку

23-річна вихователька повністю визнала свою провину.

Суд Ізраїлю засудив українку до 17 років в'язниці за вбивство дівчинки в дитсадку
Фото: ИноСМИ

Українку Інну Скибенко визнали винуватою в убивстві однорічної дівчинки в дитячому садку Ізраїлю і засудили до 17 років ув'язнення. Про це повідомляє місцеве видання Haaretz

Трагедія сталася 2018 року в дитячому садку міста Петах-Тиква. Під час тихої години вихователька хотіла "втихомирити" дівчинку Ясамін, яка не засинала: накрила дитину ковдрою і лягла зверху. Через кілька хвилин Скибенко переконалася, що дівчина не реагує, знову накрила її ковдрою і продовжила гру в телефоні. Смерть дитини через дві години помітила інша вихователька.

На тілі загиблої дівчинки слідів насильства не виявили, але експертиза встановила, що дитина померла від удушення. Під час розслідування стало відомо, що українка і ще одна співробітниця дитсадка систематично знущалися над дітьми: всі випадки фізичного насильства, включно з убивством дівчинки, були записані на камери відеоспостереження.

Скибенко звинуватили в ненавмисному вбивстві і засудили до 17 років в'язниці і штрафу 120 тис. шекелів (близько 33 тис. доларів). Вона повністю визнала свою провину, тому отримала менший термін, ніж вимагала прокуратура. Батьки загиблої дівчинки вважають такий термін занадто м'яким.

Нагадаємо, в Запорізькій області дідусь помилково забрав із дитсадка чужу дитину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram