ГоловнаСуспільствоПодії

У діда, онуки якого загинули під час вибуху, у дворі знайшли склад боєприпасів часів Другої світової

59-річного чоловіка затримали.

У дворі 59-річного жителя Смиги Рівненської області, де вчора від вибуху загинули двоє його онуків, знайшли арсенал боєприпасів часів Другої світової війни. Про це повідомили в Нацполіції області.

"Вилучені вибухові предмети часів Другої світової війни знешкоджують у віддалених місцях. Точна кількість вибухонебезпечних предметів ще встановлюється", - йдеться в повідомленні.

Фото: facebook.com/police.in.Rivne.region

Фото: rv.npu.gov.ua

Раніше в поліції встановили, що двоє дітей 11 і 13 років загинули в результаті детонації вбудованого вибухового пристрою.

"Слідчі встановили, що діти виявили в металевому сейфі коробку, яка зовні не викликала жодної небезпеки. Коли хлопчик відкрив коробку, то вибухнув вбудований вибуховий пристрій", - йдеться в повідомленні.

59-річного власника сейфа, діда загиблих дітей, затримали і помістили в ізолятор тимчасового утримання. Він розповів, що на території його домоволодіння заховано низку вибухових предметів.Зазначається, що в сім'ї загиблих дітей батьки виховують ще 15-річну дочку.

Поліція почала досудове розслідування за п. 1 ч. 2 статті 115 (вбивство) і ч. 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше шестеро дітей постраждали від вибуху в Дніпропетровській області. Невстановлений предмет вибухнув на дитячому майданчику.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram