ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові згорів магазин ритуальних послуг, розташований у житловій багатоповерхівці

Попередня причина займання - підпал.

У Харкові згорів магазин ритуальних послуг, розташований у житловій багатоповерхівці
В Харькове сгорел магазин ритуальных услуг

У Харкові вночі сталася пожежа в крамниці надання ритуальних послуг "Печальний ангел", розташованій на першому поверсі десятиповерхового житлового будинку.

Про це повідомляють на сайті ДСНС області.

На місце події було скеровано чотири відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистернах і одне відділення на автодрабині у складі 25 рятувальників.

На момент їх прибуття вогонь повністю охопив магазин на площі 80 кв. м - горіли вироби і меблі. Також відбулося задимлення сходової клітки і приміщень безпосередньо житлового будинку, в результаті чого рятувальникам довелося евакуювати 43 жителів квартир багатоповерхівки.

Пожежникам вдалося запобігти поширенню вогню на інші торговельні заклади, розташовані на першому поверсі, а також на житлові приміщення будинку. О 3:17 пожежу було локалізовано, а о 04:25 повністю ліквідовано.

У поліції уточнили, що постраждалих немає. Суму збитку, заподіяного власникові магазину, встановлюють. Попередня причина займання - підпал.

Фото: ДСНС

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 3 до 10 років.

Фото: ДСНС

Нагадаємо, в червні в Києві на Героїв Дніпра невідомі в балаклавах намагалися підпалити маршрутки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram