ГоловнаСуспільствоЖиття

Внутрішня безпека Нацполіції перевіряє погрози, що надходять одеській патрульній Мельник

Сама Мельник ще не давала пояснень у цій справі через стан здоров'я.

Внутрішня безпека Нацполіції перевіряє погрози, що надходять одеській патрульній Мельник
Фото: facebook.com/lutskpolice

Співробітники внутрішньої безпеки Національної поліції України перевіряють інформацію про погрози патрульній поліцейській Зої Мельник. Напередодні вона опублікувала аудіозапис телефонних розмов, де невідомий погрожує їй і її дитині.

Про проведення перевірки повідомив перший заступник керівника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, пише "Громадське".

"Внутрішня безпека, побачивши цю всю ситуацію, вчора почала працювати вже за інформацією, яка стала відома. Станом на вчора Зою Мельник викликали, щоб вона надала пояснення з цього приводу. Однак вона сказала, що поганий стан здоров'я і перебуває на лікарняному. Тому вона не прибула для дачі пояснень стосовно цієї ситуації", - сказав Білошицький.

Відділ внутрішньої безпеки разом зі спеціальною комісією буде перевіряти також інформацію про можливі зловживання в керівництві патрульної поліції Одеської області, про які Мельник писала у фейсбуці.

Нагадаємо, в понеділок, 8 липня, керівника патрульної поліції в Одеській області усунули з посади на час розслідування за фактами, оприлюдненими Мельник.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram