ГоловнаСуспільствоВійна

Росія поставила бойовикам на Донбас 600 тонн боєприпасів за літо, - розвідка

Вантажі з боєприпасами постачають цивільним транспортом, який до кордону супроводжує ФСБ.

Росія поставила бойовикам на Донбас 600 тонн боєприпасів за літо, - розвідка
Архивное фото
Фото: npu.gov.ua

За це літо Росія вже надала окупантам Донбасу 600 тонн боєприпасів. Про це на брифінгу заявив спікер Міноборони Максим Праута.

"Протягом червня-липня цього року з території Росії залізничним транспортом для з'єднань частин 1-го і 2-го армійських корпусів (бойовиків) доставлено понад 600 тонн боєприпасів, у тому числі для реактивних систем залпового вогню, артилерійських систем і мінометів, і десятки цистерн з пально-мастильними матеріалами", - сказав він.

Крім того, військові вантажі на окуповані території Донецької та Луганської областей Росія постачає за допомогою цивільного транспорту. До кордону цей транспорт супроводжує ФСБ РФ.

Нагадаємо, 2 липня в Станиці Луганській, де 30 червня завершилося розведення сил, далі перебували групи військовослужбовців російсько-окупаційних військ, які вдавали із себе місцевих жителів, переодягнувшись у цивільний одяг.

За даними розвідки, російське окупаційне командування через підконтрольні засоби масової інформації поширює чутки про недотримання домовленостей про розведення військ командуванням Об'єднаних сил і повернення українських підрозділів на займані раніше позиції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram