ГоловнаСуспільствоПодії

Винуватець ДТП, в якій загинула сестра правозахисниці Ноздровської, отримав сім років в'язниці

Апеляційний суд залишив вирок без змін.

Винуватець ДТП, в якій загинула сестра правозахисниці Ноздровської, отримав сім років в'язниці
Фото: goodvin.info

Прокуратура Київської області домоглася реального терміну ув'язнення для водія, який насмерть збив сестру правозахисниці Ірини Ноздровської.

Про це повідомляється на сайті прокуратури Київської області.

"Завдяки принциповій позиції прокуратури області Київським апеляційним судом залишено без змін вирок Обухівського районного суду Київської області від 24 жовтня 2018 року щодо резонансної справи за фактом вчинення смертельної ДТП, в результаті якої загинула сестра Ірини Ноздровської Світлана Сапатінська", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що винуватця ДТП засуджено до семи років реального позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на три роки.

Нагадаємо, 1 січня 2018 року в Вишгородському районі Київської області знайшли тіло 38-річної юристки Ірини Ноздровської, яка зникла 29 грудня. За фактом умисного вбивства було відкрито кримінальне провадження. У поліції заявили, що за результатами попередньої експертизи, Ноздровська померла від численних колото-різаних поранень.

Ноздровська протягом тривалого часу добивалася обвинувального вироку для Дмитра Россошанського, який в 2015 році збив насмерть її сестру Світлану. Россошанський також є племінником голови Вишгородського районного суду. У червні 2017 Россошанського засудили до семи років позбавлення волі. 27 грудня 2017 апеляційний суд відправив справу до першої інстанції і продовжив обвинуваченому арешт на 60 діб. Під час засідання суду батько обвинуваченого, Юрій Россошанський, прямо погрожував Ірині.

Пізніше його затримали за підозрою в її вбивстві. У жовтні минулого року суд засудив його до семи років в'язниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram