ГоловнаСуспільствоПодії

У Запоріжжі заарештували затриманого в аеропорту таджика, якого розшукує Інтерпол

Чекають на запит від Інтерполу про його видачу.

У Запоріжжі заарештували затриманого в аеропорту таджика, якого розшукує Інтерпол

Шевченківський районний суд Запоріжжя заарештував затриманого прикордонниками в аеропорту громадянина Таджикистану, який перебуває в розшуку Інтерполу за підозрою в тероризмі. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Запорізької області.

Затриманий таджик прилетів авіарейсом із Туреччини і розшукується за підозрою в участі в ісламській терористичній діяльності й організації незаконного збройного формування.

«За клопотанням Запорізької місцевої прокуратури №1 постановою слідчого судді Шевченківського районного суду Запоріжжя до громадянина іноземної держави застосовано тимчасовий арешт до надходження запиту про його видачу від компетентних органів», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, таджика затримали 26 червня 2019 року. Іноземець прибув у Запоріжжі авіарейсом із Туреччини нібито з туристичною метою, але з'ясувалося, що він входить в одну з відомих ісламських терористичних організацій.

Крім того, прикордонники затримали громадянина Нідерландів, якого з 2018 року розшукували правоохоронні органи Франції. Чоловік їхав рейсовим автобусом до Варшави через пункт пропуску «Ягодин».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram