ГоловнаСуспільствоПодії

У ДТП на трасі "Київ-Чоп" згоріли двоє військових

"Тойота" врізалася у військову "Газель", у якій їхали 9 службовців ЗСУ.

Фото: Поліція Київської області

У нічній ДТП на трасі "Київ-Чоп" загинули двоє українських військових. Про це повідомила пресслужба регіонального управління поліції.

Аварія сталася близько 3 години ранку у вівторок, 9 липня, на 65 км автотраси Київ-Чоп в напрямку столиці. За попередніми даними, водій автомобіля Toyota не вибрав безпечну швидкість та скоїв зіткнення з військовим автомобілем Газ-32223, який рухався в попутному напрямку.

У результаті ДТП сталося загоряння автомобіля "ГАЗ", у якому перебувало 9 солдатів контрактної служби Збройних сил України. Двоє з них, які перебували в приміщенні авто для конвоювання засуджених, згоріли на місці події.

Водія-військовослужбовця госпіталізовано з травмами нижніх кінцівок.

Фото: Поліція Київської області

На місці дорожньої аварії працювали рятувальники, працівники Слідчого управління поліції Київщини, слідчо-оперативна група Макарівського відділення поліції, медики.

36-річного водія автомобіля Toyota поліція затримала згідно зі ст. 208 КПК України.

Транспортні засоби вилучено як речові докази.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Працівники поліції встановлюють усі обставини і причини ДТП. У рамках кримінального провадження будуть призначені всі необхідні експертизи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram