ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі автомобіль врізався у стовп, загинуло двоє людей

25-річний водій не впорався з керуванням і зіткнувся з бетонною опорою лінії електропередач.

В Одесі автомобіль врізався у стовп, загинуло двоє людей
Фото: dumskaya.net

8 липня близько третьої години ночі на Люстдорфській дорозі в Одесі сталася ДТП, у результаті якої четверо осіб отримали травми, двоє загинули. Про це повідомляє "Думская".

Попередньо встановлено, що 25-річний водій автомобіля Toyota Camry не впорався з керуванням і зіткнувся з бетонною опорою лінії електропередач. Водій загинув на місці.

Крім водія, в автомобілі перебувало п'ятеро пасажирів. Усі отримали травми різного ступеня тяжкості і госпіталізовані в лікарню. Одна з пасажирок померла в лікарні, її особу наразі не встановлено.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Нагадаємо, 7 липня в Харкові в ДТП за участю поліцейського загинули двоє людей. Автомобіль марки Chery Amulet під керуванням помічника оперативного чергового Холодногірського відділу поліції на перехресті Білгородського спуску і вул. Шевченка не виконав вимогу знаку "стоп" і не надав перевагу в русі автомобілю марки Daewoo Lanos.

У результаті ДТП водії обох авто загинули на місці, а пасажирів із травмами шиї доправлено в міську лікарню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram