ГоловнаСуспільствоВійна

П'ятеро військовослужбовців отримали поранення і травми на Донбасі в п'ятницю

Бойовики 14 разів обстріляли позиції сил ООС.

П'ятеро військовослужбовців отримали поранення і травми на Донбасі в п'ятницю
Фото: facebook.com/pressjfo.news

Від початку доби російсько-окупаційні війська 14 разів обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі. В результаті одного військовослужбовця було поранено і четверо отримали бойові травми.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"Від початку доби ворог 14 разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування РФ обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених мінських угодами мінометів калібру 120 і 82 мм, а також з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів, снайперських гвинтівок і стрілецької зброї" , - йдеться у вечірньому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики вчинили шість обстрілів позицій українських військових. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" - вісім.

"На обстріл з боку супротивника українські підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються", - повідомили в штабі.

Нагадаємо, раніше командувач ООС генерал-лейтенант Олександр Сирський заявив, що Росія використовує Донбас як полігон для перевірки своєї сучасної зброї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram