ГоловнаСуспільствоПодії

У Харківській області в результаті ДТП загинуло подружжя і постраждала їхня 12-річна дочка

Дівчинка отримала перелом руки, її доправили в місцеву лікарню.

У Харківській області в результаті ДТП загинуло подружжя і постраждала їхня 12-річна дочка
Фото: hk.npu.gov.ua

2 липня о 17:22 на дорозі «Красноград-Перещепине» біля м. Красноград Харківської області легковий автомобіль Mercedes зіткнувся з вантажівкою, а вона - з рейсовим автобусом. У результаті ДТП загинуло двоє людей і травмовано 12-річну дівчинку.

Про це повідомляє пресцентр поліції Харківської області.

Зазначають, що 37-річному жителю міста Суми, який перебував за кермом легковика, стало погано під час руху. Він не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою, а вона - з рейсовим автобусом «Суми-Запоріжжя».

Фото: hk.npu.gov.ua

Пасажири автобуса не постраждали. На місці події загинули 37-річний водій легковика і його 39-річна дружина, яка перебувала на передньому пасажирському сидінні. Також постраждала 12-річна дочка загиблих, вона отримала перелом руки. Дівчинку госпіталізували в хірургічне відділення Красноградської лікарні.

Фото: hk.npu.gov.ua

Стан її здоров'я медики оцінюють як задовільний.

Слідчі вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Фото: hk.npu.gov.ua

Нагадаємо, в селі Таранівка Харківської області після святкування випускного помер старшокласник. Бабуся загиблого розповіла, що він пізно ввечері прийшов додому п'яний і ліг спати. Наступного дня вона виявила його мертвим.

Виявилося, що випускник побився з іншим хлопцем, який перекинув юнака через себе, той упав і вдарився головою об асфальт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram