ГоловнаСуспільствоПодії

Пасажири затримали хлопця, який влаштував стрілянину у львівській маршрутці

Наразі проти затриманого порушено кримінальне провадження за хуліганство.

Увечері у вівторок, 2 липня, поліція затримала 19-річного хлопця, який влаштував заворушення в маршрутці і зчинив стрілянину. Про це повідомляє пресслужба регіонального управління поліції.

Фото: zaxid.net

Інцидент стався близько 22:00. У поліцію надійшло повідомлення, що на вул. Володимира Великого невідомий чоловік стріляє з невідомої зброї. Зловмисника затримали пасажири, після прибуття на місце події його передали поліції.

Слідча група встановила, що затриманий - 19-річний місцевий житель, у нього вилучили стартовий пістолет. Зброю направлено на експертизу.

Попередньо встановлено, що під час проїзду в транспорті хлопець поводився неадекватно, на зауваження пасажирів не реагував, а потім дістав пістолет і зробив постріл. У результаті НП ніхто не постраждав.

Повідомляють, що після затримання хлопцеві стало погано, у нього почалися судоми, проте прибулі на місце медики встановили, що він симулював симптоми.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження згідно з ч.1 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає як покарання штраф, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram