ГоловнаСуспільствоВійна

У Станиці Луганській помітили переодягнених у цивільне російських військових, - розвідка

На територію, де завершилося розведення сил, приїхали російські знімальні групи.

У Станиці Луганській помітили переодягнених у цивільне російських військових, - розвідка
КПВВ в Станице Луганской
Фото: loga.gov.ua

Біля Станиці Луганської, на території, де сталося розведення сил, і далі перебувають групи військовослужбовців російсько-окупаційних військ. Про це повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк сьогодні на денному брифінгу Міноборони.

"У районі населеного пункту Станиця Луганська, на території, з якої, за заявами противника, виведено його війська продовжують перебувати групи військовослужбовців російських окупаційних військ, які видають себе за місцевих жителів, переодягнувшись у цивільний одяг", - сказав Гуцуляк.

За даними розвідки, російське окупаційне командування через підконтрольні засоби масової інформації поширює чутки про недотримання домовленості про розведення військ командуванням Об'єднаних сил і повернення українських підрозділів на займані раніше позиції.

"Для підготовки відповідних фейкових відеоматеріалів залучаються знімальні групи, в т.ч. провідних російських телеканалів", - зазначив Гуцуляк.

Нагадаємо, СММ ОБСЄ в неділю, 30 червня, повідомила, що Україна і бойовики "ЛНР" завершили розведення військ в узгодженому районі в Станиці Луганській.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram