ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві ввели в обіг нові паркувальні талони

Абонемент на квартал коштує 1465 грн, з можливістю використання будь-якого паркування підприємства.

У Києві ввели в обіг нові паркувальні талони
Фото: kyivcity.gov.ua

З 1 липня 2019 року в столиці почали діяти паркувальні талони нового зразка. Про це повідомляється в прес-центрі КМДА з посиланням на заступника мера Дмитра Давтяна.

«Змінився колір паркувальних талонів, розташування номерів зон (або кварталу) і додаткової інформації. Ступені захисту - голограма та унікальний для ідентифікацій номер», - заявив Давтян.

Купити талони можна:

  • онлайн з безкоштовною доставкою через сервіс КП «ГІОЦ»;
  • онлайн з безкоштовною доставкою через сервіс Portmone;
  • у кіосках "Союздруку»;
  • безпосередньо в офісі КП «Київтранспарксервіс».

Талон на місяць для всіх зон коштує 630 грн, у другій і третій зонах - 441 грн, в третій зоні - 315 грн. Абонемент на квартал коштує 1465 грн, з можливістю використання будь-якого паркування підприємства протягом трьох місяців.

Правила використання паркувального талона: у вільну графу на лицьовій стороні вписати державний номер транспортного засобу та покласти талон в салоні авто на чільне місце (на панель під лобове скло або закріпити на дзеркалі заднього виду).

Нагадаємо, в травні 2019 року мер Києва, заявляв, що планує посилити відповідальність за незаконне паркування в центрі міста з метою розвантажити вулиці від великої кількості авто. За його словами, посилення контролю за паркуванням також включає в себе роботу інспекторів, які вже пройшли всі стадії підготовки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram