ГоловнаСуспільствоПодії

Четверо іноземців влаштували стрілянину в кав'ярні на Оболоні

Один з відвідувачів отримав вогнепальне поранення ноги.

У Києві через конфлікт в кав'ярні на Оболоні один з учасників інциденту отримав вогнепальне поранення ноги. Про це повідомили в Нацполіції столиці в неділю.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Заклад, де стався інцидент, розташований на вулиці Автозаводській.

"Свідки події повідомили, що в закладі відбувся конфлікт між чоловіками. Пізніше до одного з них приєдналися його друзі, і словесна перепалка переросла в бійку. Після цього один з учасників сварки дістав предмет, схожий на пістолет, і вистрілив в опонента", - йдеться в повідомленні.

Потерпілий отримав поранення ноги, йому викликали "швидку". Тим часом компанія "стрілка" зникла з місця події на автомобілі.

“Оперативний черговий ввів спеціальний поліцейський план для затримання зловмисників. Вже через годину на вулиці Андрія Малишка правоохоронці зупинили схожий за орієнтуванням автомобіль, в якому була компанія чоловіків і дві дівчини", - розповіли в поліції.

"У салоні іномарки поліцейські знайшли предмет, схожий на пістолет, а під час поверхневого огляду у дівчат виявили пакет з таблетками білого кольору. Всі заборонені предмети направили на проведення експертиз", - зазначили правоохоронці.

Зловмисниками виявилися четверо іноземців. Їх затримали.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Києві п'яний чоловік підстрелив велосипедиста на світлофорі. Стрілка затримали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram