ГоловнаСуспільствоЖиття

Побитого екс-мера Конотопа перевезуть для лікування до Києва

Семеніхін перебуває в стабільно важкому стані.

Побитого екс-мера Конотопа перевезуть для лікування до Києва
Артем Семенихин
Фото: Укринформ

Екс-мера Конотопа Артема Семеніхіна транспортують для лікування у Київський інститут нейрохірургії. Про це повідомив начальник управління охорони здоров'я Сумської ОДА Сергій Бутенко, пише "Укрінформ".

"Після побиття Артем Семеніхін перебував у Конотопській районній лікарні. Його стан оцінюють як стабільно важкий. На консиліумі лікарів розглядали варіант переведення його в обласну клінічну лікарню, але потім було прийнято рішення транспортувати постраждалого до Київського інституту нейрохірургії", - розповів чиновник.

Транспортування проводитимуть за допомогою реанімобіля, який оснащено всім необхідним обладнанням.

Як повідомив на брифінгу начальник Сумського обласного управління поліції Микола Лушпієнко, зараз розглядають декілька версій щодо мотиву нападу на екс-мера.

"Розглядають низку версій, серед основних - злочин, скоєний через громадську і політичну діяльність потерпілого, а також на ґрунті особистих неприязних відносин", - зазначив Лушпієнко.

Кримінальне провадження відкрито за статтею "замах на вбивство. Біля палати Семеніхіна в Конотопській райлікарні чергує поліція.

Нагадаємо, Семеніхіна побили в Конотопі сьогодні вночі. Він є кандидатом у народні депутати України по 160-му одномандатному виборчому округу (самовисуванець).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram