ГоловнаСуспільствоЖиття

На Донбасі отримали поранення і травми 7 українських військових

Кількість обстрілів за добу знову перевищила 30.

На Донбасі отримали поранення і травми 7 українських військових
Фото: Макс Левин

У вівторок, 25 червня, збройні формування Російської Федерації на Донбасі 32 рази порушили режим припинення вогню. З них п'ять разів - із застосуванням заборонених мінометів калібру 120 і 82 мм. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил на своїй сторінці в Фейсбуці.

Супротивник відкривав вогонь по наших захисниках із гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. В результаті обстрілу отримали поранення п'ятеро українських військових, ще двоє наших захисників отримали травми.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 19 обстрілів: поблизу Лебединського, Авдіївки, Мар'їнки, Опитного, Водяного, Новотроїцького, Невельського, Талаківки, Широкиного і Богданівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції наших захисників обстріляли 13 разів у районі Шумів, Південного, Кримського, Новолуганського, Майського і Зайцевого.

З початку поточної доби ворог дев'ять разів обстріляв позиції Об'єднаних сил, переважно в районі ОТУ "Схід". Обстріли, в тому числі з мінометів калібру 120 і 82 мм, зафіксовані по позиціях поблизу Широкиного, Старогнатівки, Кам'янки, Богданівки, Павлополя, Водяного і Новоселівки Другої. На "Півночі" обстрілів зазнали наші позиції поблизу Луганського.

Інформації про втрати серед сил ООС на цей момент немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram