ГоловнаСуспільствоВійна

Трьох військових поранено на Донбасі у вівторок, один отримав бойову травму

Бойовики 11 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Трьох військових поранено на Донбасі у вівторок, один отримав бойову травму
Фото: Макс Левин

У вівторок, 25 червня, озброєні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню в районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі, в тому числі із застосуванням забороненої Мінськими угодами зброї.

У результаті було поранено трьох українських військовослужбовців, один отримав бойову травму, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил у фейсбуці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" супротивник вісім разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: поблизу Лебединського, з напрямку Саханки; чотири рази околиці Авдіївки в напрямку Спартака і Ясинуватої; неподалік від селища Мар'їнка, з напрямку Олександрівки; район населеного пункту Водяне в напрямку Спартака; околиці Новотроїцького в напрямку Докучаєвська.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" супротивник здійснив три обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу Шумів з напрямку Шахти 6-7; поряд із населеним пунктом Південне з напрямку шахти імені Гагаріна; по околиці Кримського у напрямку Донецького.

Нагадаємо, 24 червня кількість обстрілів з боку бойовиків на Донбасі збільшилася до 44. Четверо військових отримали поранення і бойові травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram