ГоловнаСуспільствоЖиття

Рух швидкісного трамвая на Борщагівку обіцяють відновити до 30 вересня

Капремонт Борщагівського шляхопроводу почався 22 червня.

Рух швидкісного трамвая на Борщагівку обіцяють відновити до 30 вересня
Фото: facebook.com/kievcity.gov.ua

Київська міська державна адміністрація обіцяє до 30 вересня відновити рух лінії швидкісного трамвая, який припинено з 22 червня в зв'язку з капітальним ремонтом Борщагівського шляхопроводу.

"КМДА звертається до киян з проханням поставитися з розумінням до тимчасових незручностей, пов'язаних з капітальним ремонтом шляхопроводу на перетині просп. Комарова і Леся Курбаса із залізницею Київ-Волинський - Святошин ... Відновити трамвайний рух планують до 30 вересня", - повідомляє прес -служба адміністрації в фейсбуці.

У "Київавтодорі" зазначають, що "ремонтні роботи на трамвайному полотні - це першочергове завдання шляховиків, щоб якомога швидше відновити рух трамваїв".

За інформацією комунальної корпорації, дорожники проведуть ремонт опор, несучих конструкцій, мостового полотна автопроїздів, трамвайної частини і тротуарів. Також буде виконана повна заміна балок прогонових будов під тротуаром по обидва боки шляхопроводу. Крім оновлення прогонової будови, там покладуть нову гідроізоляцію і замінять колії. Ці роботи будуть виконувати в першу чергу.

У повідомленні підкреслюється, що капітальний ремонт шляхопроводу є "надзвичайно важливим для безпеки всіх киян, які ним користуються, адже споруда не ремонтувалася з 1965 року і була визнана аварійно-небезпечною".

Нагадаємо, раніше "Київавтодор" домовився з приватним підприємством "Київшляхбуд" про капітальний ремонт столичного Броварського проспекту за 613,507 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram