ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові затримали групу підозрюваних у наркоторгівлі, один з учасників - поліцейський

У фігурантів вилучено героїну й амфетаміну на суму 15 тис. грн.

У Львові затримали групу, підозрювану в продажу наркотиків на території міста й області. Один із затриманих - 27-річний співробітник поліції. Про це повідомляє прес-центр Національної поліції.

Злочинна група в основному продавала амфетамін і героїн. Правоохоронці затримали 34-річного уродженця Донецької області, який живе зараз у Львові, і його 27-річного спільника. Під час обшуку у фігурантів вилучили героїну й амфетаміну на загальну суму 15 тис. гривень.

Фото: npu.gov.ua

На цей момент затриманим готують оголошення про підозру й обрання запобіжного заходу. Також встановлюють спільників і канали знаходження наркотовару.

Фото: npu.gov.ua

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За це чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Фото: npu.gov.ua

Нагадаємо, в Запорізькій області поліцейські "накрили" плантацію марихуани площею понад 5 га, де вилучили понад 6000 кущів канабісу. За цінами "чорного ринку", загальна вартість вилученого - майже 7 млн гривень.

Членами угруповання виявилися чоловіки 1990, 1950 років народження і двоє 1989 року народження. Троє з них є жителями Криму, а один - місцевий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram