ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві п'яний чоловік підстрелив велосипедиста на світлофорі

Стрільця затримали поліцейські.

У Києві п'яний чоловік підстрелив велосипедиста на світлофорі
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Києві поліцейські затримали чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння почав стріляти з пістолета на вулиці і випадково поранив перехожого, який стояв біля пішохідного переходу.

Про це повідомляється на сайті столичного управління Нацполіції.

До правоохоронців звернувся 56-річний киянин, який розповів, що їхав на велосипеді і зупинився на світлофорі, коли в нього вистрілив невідомий.

Потерпілого госпіталізували з діагнозом "вогнепальне поранення передпліччя".

Незабаром поліцейські затримали підозрюваного. Ним виявився 41-річний уродженець Київської області.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

"Чоловік з явними ознаками алкогольного сп'яніння поводився агресивно. Під час поверхневого огляду у нього виявили предмет, схожий на пістолет для відстрілу гумових куль, його скеровано на експертизу", - йдеться в повідомленні.

Стрільця затримали за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство). Санкція статті - до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Житомирській області чоловік стріляв у дворі з рушниці і поранив сусідську дитину.

Раніше в місті Переяслав-Хмельницький п'ятирічний хлопчик, який грався біля власного будинку, отримав вогнепальне поранення в голову. Закривавлену дитину знайшли рідні і доставили в лікарню. Як з'ясувалося, дитину поранили поліцейські під час відпочинку. Вони вживали спиртні напої, а потім почали стріляти по металевих банках. Під час стрільби поліцейські влучили в 5-річного Кирила, який у цей час перебував на дитячому майданчику біля будинку. В результаті дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження. Через три дні Кирило помер у реанімації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram