ГоловнаСуспільствоПодії

У Запорізькій області розшукують причетних до жорстокого побиття поліцейських

У правоохоронців численні важкі травми після нападу групи осіб.

У Запорізькій області розшукують причетних до жорстокого побиття поліцейських
Фото: ТСН

У Запорізькій області затримали чоловіка, який разом з групою осіб напав на двох правоохоронців. Його старшого брата, який також брав участь в нападі, оголосили в розшук. Про це повідомили в Нацполіції області.

Напад на поліцейських відбувся 19 червня у місті Васильківка.

"26-річний старший дільничний офіцер поліції і 27-річний старший слідчий поліції поверталися після служби додому. Біля одного з нічних магазинів побачили неповнолітнього, який розпивав пиво, а потім викинув на проїжджу частину порожню скляну пляшку", - йдеться в повідомленні.

Після зауваження дільничного хлопець почав вести себе агресивно, через кілька хвилин на місце приїхала група осіб і напала на поліцейських. У них відібрали службові посвідчення, гроші і документи.

Зловмисники з місця події зникли на автомобілі.

Один з правоохоронців у результаті нападу знепритомнів. В обох постраждалих важкі травми мозку, переломи кісток черепа та обличчя, травми очей і внутрішніх органів.

"По гарячих слідах оперативники встановили головних учасників нападу. Ними виявилися двоє рідних братів - місцеві жителі 1994 і 2003 років народження", - повідомили в поліції.

Молодшого брата затримали і доставили в ізолятор тимчасового утримання. Найближчим часом йому буде обрано запобіжний захід.

Старшого брата оголосили в розшук і просять тих, хто знає про його місцезнаходження, повідомити в поліцію.

Фото: npu.gov.ua

Кримінальне провадження розпочато за ч.2 ст.28 (Вчинення злочину групою осіб), ч.2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), ч.4 ст. 296 (Хуліганство) та ч.2 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram