ГоловнаСуспільствоЖиття

Жінка, за позовом якої призупинили ліцензію у SkyUp, запевняє, що в суд не зверталася

Оксана Пасенко ніколи не користувалася послугами авіакомпанії.

Журналістам програми "Схеми" вдалося розшукати жінку, яка вказана як позивачка в справі про заборону авіакомпанії SkyUp Airlines здійснювати перевезення пасажирів авіатранспортом. Вона каже, що не зверталася до суду.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Мешканка міста Баришівка Оксана Пасенко в розмові з журналістами підтвердила, що це вона вказана як позивачка, яка нібито скаржилася на "системне невиконання зобов'язань перед клієнтами", зокрема затримку рейсів.

При цьому сама Оксана Пасенко визнала, що ніколи не була клієнткою компанії.

"Тимчасово не працюю. Вдома відпочиваю", - сказала вона.

Жінка повідомила, що вже звернулася в Національну поліцію із заявою.

"Я позов написала, що я туди (в суд. - Ред.) не зверталася і не користувалася послугами (авіакомпанії. - Ред.)", - заявила Оксана Пасенко.

За даними редакції "Схем", поліція прийняла заяву жінки, хоч у неї не було при собі документів. Вона зареєстрована в Баришівському відділенні поліції Переяслав-Хмельницького відділу ГУНП в Київській області.

24 травня Баришівський районний суд Київської області призупинив ліцензію "першого українського лоукоста" SkyUp. У той же час суддя відмовилася забороняти компанії "здійснювати господарську діяльність з перевезення пасажирів повітряним транспортом до вирішення спору по суті".

Коментуючи новину міністр інфраструктури Володимир Омелян запевнив, що компанія продовжить працювати в нормальному режимі без стресів для пасажирів. Крім того, міністр натякнув, що за заморожуванням ліцензії SkyUp може стояти Коломойський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram