ГоловнаСуспільствоПодії

У Чернівецькій області за хабар затримали поліцейського начальника

Офіцер намагався підкупити співробітника військкомату.

У Чернівецькій області за хабар затримали поліцейського начальника
Фото: dbr.gov.ua

Співробітники ДБР і СБУ затримали в Чернівецькій області за підозрою в отриманні хабара начальника Глибоцького відділення поліції за підозрою в спробі підкупити співробітника військкомату.

Про це повідомила прес-служба Державного бюро розслідувань.

За версією слідства, начальник відділення поліції за 2000 доларів обіцяв знайомому допомогти у визнанні його непридатним до військової служби. Отримавши гроші в гривневому еквіваленті, поліцейський передав їх старшому офіцеру відділу комплектування Новоселицького районного військового комісаріату.

Під час передачі коштів працівника поліції затримали згідно зі ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Слідчі ДБР готують затриманому повідомлення про підозру в дачі хабара посадовій особі (ч.3 ст.369 Кримінального кодексу України).

Імені підозрюваного не називають. Посаду начальника Глибоцького відділення поліції займає Федір Лупул.

Нагадаємо, що зараз в Україні проходить призовна кампанія.

Згідно з указом глави держави, призов на строкову службу проходить з 1 квітня по 30 червня, а також з 1 жовтня по 31 грудня 2019 року в усіх областях України.

До лав Збройних Сил України призивають придатних за станом здоров'я до військової служби громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, і осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram