ГоловнаСуспільствоЖиття

"Інформаційний спротив" просить ЗМІ не маніпулювати загибеллю Тимчука

Проект продовжить роботу, розпочату загиблим депутатом.

"Інформаційний спротив" просить ЗМІ не маніпулювати загибеллю Тимчука
Дмитрий Тымчук
Фото: Главред

Група "Інформаційний спротив" продовжить діяльність на користь України, незважаючи на загибель народного депутата, одного із засновників групи Дмитра Тимчука.

"Група "Інформаційний спротив" і колектив Центру військово-політичних досліджень висловлюють із цього приводу глибоке співчуття всім рідним і близьким нашого друга і колеги", - сказано в офіційній заяві організації.

"Ми понесли непоправну втрату, але ми не збираємося припиняти свою діяльність на користь України. Дмитро завжди був сповнений нових ідей і творчих планів. І ми продовжимо справу, яка була сенсом його життя", - сказано в заяві.

"Звертаючись до вітчизняних і зарубіжних ЗМІ, а також всіх, кого не залишила байдужим ця трагедія, просимо не поширювати домислів про її причини і обставини. Вважаємо за необхідне дочекатися офіційних результатів слідства. Просимо поставитися до цього прохання з розумінням і повагою", - написали колеги Тимчука.

Нагадаємо, тіло Тимчука з вогнепальним пораненням виявила його дружина. Поліція розглядає кілька версій події, кримінальне провадження відкрито за статтею "умисне вбивство".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram