ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція порушила справу за фактом масового отруєння в кафе в Кам'янці-Бузькій (оновлено)

Постраждалі почали звертатися до лікарні ще 15 червня.

Поліція порушила справу за фактом масового отруєння в кафе в Кам'янці-Бузькій (оновлено)

Поліція Львівщини відкрила кримінальне провадження за фактом масового отруєння відвідувачів кафе "Озон" у Кам'янці-Бузькій. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

За останні три доби в лікарню звернулися 17 осіб, які побували в одному й тому самому кафе. Постраждалим від 14 до 45 років, у них попередньо діагностовано харчову токсикоінфекцію. Серед постраждалих - четверо дітей, стан хворих оцінюють як середньої тяжкості.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про порушення санітарних правил і норм.

Оновлення. Кількість постраждалих від отруєння зросла до 28 осіб, повідомив львівський обласний лабораторний центр. Попередній діагноз постраждалих - гостра кишкова інфекція, п'ятеро хворих перебувають у стані середньої тяжкості. 23 людини госпіталізовано, ще п'ятеро - лікуються амбулаторно. У кафе взято проби продуктів і готових страв, проведено змиви робочих поверхонь. Результати аналізів будуть відомі через кілька днів.

Нагадаємо, минулого тижня у Львові після відвідин ресторану "Червона рута" постраждали 55 осіб. Перевірка виявила, що ресторан працював без дозволів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram