ГоловнаСуспільствоЖиття

Загиблі в ДТП українці приїхали до Польщі на заробітки з Рівненської області, - посольство

Співробітник консульства виїхав на місце аварії: спробує надати допомогу потерпілому й організує повернення тіл загиблих на батьківщину.

Загиблі в ДТП українці приїхали до Польщі на заробітки з Рівненської області, - посольство
Фото: Макс Левин

У зв'язку з ДТП, у якій загинули троє і постраждав один громадянин України, для надання допомоги на місці виїхав представник консульського відділу посольства України у Варшаві. Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на посольство України в Польщі.

Представник консульства встановить контакт з рідними загиблих, проведе бесіди з представниками правоохоронних органів і відвідає хлопця, який вижив. Очікують, що консульський співробітник поговорить з роботодавцем загиблих і з'ясує, як оплачуватимуть транспортування загиблих.

Посольство вже домовилося про те, щоб родичі загиблих пройшли кордон у прискореному порядку. Всі вони є жителями одного села в Рівненській області.

Нагадаємо, ДТП з трьома загиблими сталася в Польщі в середу. Водій автомобіля Opel Astra з невстановлених причин не впорався з керуванням, у результаті чого машина з'їхала з дороги і врізалася в дерево. Потерпілий перебуває в лікарні Гожува Великопольського в тяжкому стані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram