ГоловнаСуспільствоПодії

У Житомирській області чоловік стріляв у дворі з рушниці і поранив сусідську дитину

Підлітка госпіталізували з пораненням спини.

У Житомирській області чоловік стріляв у дворі з рушниці і поранив сусідську дитину

У селі П'ятка Житомирської області місцевий житель стріляв з рушниці у дворі свого будинку і поранив 12-річного підлітка, який перебував у сусідньому дворі.

Про це повідомляють на сайті поліції.

"Попередньо, місцевий житель, вистріливши з дрібнокаліберної зброї у своєму дворі, поцілив у 12-річного хлопця в сусідньому дворі. Підлітка госпіталізували з пораненням спини", - йдеться в повідомленні.

На місце події для з'ясування обставин виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції.

Попередньо встановлено, що 50-річний чоловік, працівник лісового господарства, на території свого домоволодіння стріляв із дрібнокаліберної гвинтівки. Як виявилося, він випадково влучив у сусідського підлітка, який перебував у своєму дворі.

Зараз поліцейські проводять першочергові слідчі заходи. Подію зареєстровано в Держреєстрі. Про інцидент поінформовано Державне бюро розслідувань. Усі матеріали готові для передачі за підслідністю.

"На жаль, трагічна подія з пораненням дитини в сусідній області, очевидно, не стала уроком для дорослих. Зброя, якою б вона не була, - не іграшка. І в цьому ще раз переконуємося", - прокоментував подію начальник поліції Житомирської області В'ячеслав Печененко у фейсбуці.

Нагадаємо, 31 травня в місті Переяслав-Хмельницький п'ятирічний хлопчик, який грався біля власного дому, отримав вогнепальне поранення в голову. Закривавлену дитину знайшли рідні та доставили в лікарню.

Прокуратура заявляє, що поліцейські під час відпочинку вживали спиртні напої, а потім почали стріляти з вогнепальної зброї по металевих банках і інших предметах, які були розміщені в місці, де могли перебувати люди. Під час стрілянини поліцейські влучили в 5-річного Кирила, який у цей час був на дитячому майданчику біля дому. В результаті дитина отримала важкі тілесні ушкодження. Через три дні Кирило помер у реанімації.

4 червня Голосіївський суд Києва заарештував двох підозрюваних в убивстві хлопчика - патрульного Івана Приходька та поліцейського Володимира Петровця. Фігуранта справи, патрульного поліцейського Івана Приходька заарештували на два місяці. Другого поліцейського - Володимира Петровця - також заарештували на 60 діб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram