ГоловнаСуспільствоЖиття

Снайперу "Омеги", підозрюваному у вбивстві Олександра Храпаченка, суд змінив домашній арешт на нічний

5 червня Дмитру Хмілю пом'якшили запобіжний захід.

Снайперу "Омеги", підозрюваному у вбивстві Олександра Храпаченка, суд змінив домашній арешт на нічний
Фото: Ukranews

Печерський районний суд Києва 10 червня пом'якшив запобіжний захід снайперу "Омеги" Дмитру Хмілю, якого підозрюють у вбивстві героя Небесної Сотні, театрального режисера Олександра Храпаченка. Замість утримання під домашнім арештом Хмілю призначено Нічний арешт, повідомляє Insider.

"Суддя Смик розглядала клопотання про продовження запобіжного заходу і змінила режим - з цілодобового на нічний домашній арешт. Клопотання подавала прокуратура про продовження запобіжного заходу. Браслет протягом 5 днів ще не забезпечило управління поліції. Мотивує тим, що у них немає в наявності браслетів", - розповів виданню прокурор Ігор Земсков.

Запобіжний захід діє до 9 серпня. Крім того, сам Хміль під час засідання повідомив, що йому необхідно працювати, оскільки у нього дружина без роботи. Він заявив, що у нього на утриманні малолітня дитина.

Як повідомлялося, 5 червня Апеляційний суд змінив запобіжний захід для Хміля на домашній арешт.

Нагадаємо, Хміля затримали наприкінці жовтня 2018 року. Його підозрюють у вбивстві активіста, театрального режисера Олександра Храпаченка на вул. Інститутській 20 лютого 2014. За версією слідства, Хміль вистрілив зі своєї снайперської гвинтівки в беззбройного мітингувальника за барикадою і вбив його.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram